Vitaliteit & lifestyle

Ga voor vitale en gezonde werknemers! Vitale werknemers voelen zitten lekker in hun vel, zijn productiever en presteren beter.

Werknemers die mentaal en/of fysiek niet goed in hun vel zitten, hebben veel baat bij vitaliteit & lifestyle coaching. Het is praktische coaching waarbij de coach samen met de werknemer aan de slag gaat met bewustwording, een gezonde leefstijl en de persoonlijke ontwikkeling.

De coach maakt hierbij gebruik van de vijf BRAVO factoren: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning.

TTIF Vitaliteitscoaching

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Resultaatgerichte, frisse aanpak

Vitaliteit & lifestyle coaching van ttif & werk stopt niet bij het aanreiken van tools voor een gezonder leven. Ons doel is een blijvende verandering in vitaliteit, zowel in leefstijl als gedrag op de werkvloer. Wij gaan daarom een stap verder en maken het verschil door je werknemer continu te motiveren en bewust te maken van het belang aandacht te besteden aan de gezondheid. Het resultaat? Een gelukkige en productieve werknemer!

Hoe ziet vitaliteit & lifestyle coaching eruit?

Intakegesprek
Tijdens de intake maakt de werknemer nader kennis met de coach. Diverse vitaliteitsvraagstukken komen aan bod om meer inzicht te krijgen in de leefstijl, gezondheid en gewoontes van de werknemer. Ook de werksector en het loopbaanperspectief maken onderdeel uit van dit gesprek. Vervolgens formuleert de werknemer samen met de coach het hoofddoel en de eventuele subdoelen voor het coachtraject. De duur van het traject wordt op basis van de intake bepaald, veelal variërend van 3 tot 6 sessies.

Coachsessies
Uit het intakegesprek volgt een persoonlijk actieplan met doelstellingen. Dit plan vormt de basis van de coachsessies. De coach geeft de werknemer elke sessie opdrachten mee gericht op persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van een vitalere leefstijl. De coach stimuleert de werknemer om eenvoudige, positieve veranderingen direct door te voeren. Aan structurele oplossingen werken de coach en werknemer tijdens de coachsessies.

Wat is het resultaat?

Het resultaat is een gemotiveerde werknemer die een positieve levensstijl heeft met als gevolg een verhoogde inzetbaarheid en gezondheid!

Meer weten over onze tarieven? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Menu