Tweede spoor

Samen op zoek naar nieuw en passend werk.

Wij helpen werknemers aan een nieuw perspectief op de arbeidsmarkt. Snel én duurzaam. In onze visie is het van belang dat de werknemer zelf de regie houdt over zijn of haar eigen re-integratie 2e spoor. De vaste coach adviseert, coacht, ondersteunt en faciliteert. De werknemer zit zelf aan het stuur.

Hierbij draait het voor ons om veel meer dan voldoen aan Wet verbetering poortwachter: wij begeleiden de werknemer richting een volgende stap in de loopbaan naar nieuw werk. Resultaatgericht, kwalitatief, snel, proactief en met aandacht!

TTIF Tweede spoor

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Hoe ziet een traject tweede spoor eruit?

Tweede spoor bij ttif & werk is maatwerk en de vormgeving stemmen wij af op de behoeften van de individuele werknemer. In de basis werken wij met vier fasen die aan bod komen.

Starten
Een goed begin is het halve werk! Onze coach neemt dan ook de tijd voor een persoonlijke en individuele intake met zowel werkgever als werknemer. 

Oriënteren
De werknemer maakt samen met de coach zijn of haar positie op de arbeidsmarkt en carrièremogelijkheden inzichtelijk. Middels coachgesprekken aangevuld met een assessment brengen wij talenten, ambities, wensen en mogelijkheden in kaart.

Activeren
Aan de slag! De coach biedt de werknemer de tools om nieuw werk te vinden. Dit is maatwerk. Focus ligt op solliciteren, presenteren en/of netwerken.

Solliciteren
Voor ons gaat het bij tweede spoor om het vinden van nieuw werk! Dit is waar wij samen met de werknemer voor gaan. Al in de intake inventariseren wij het meest optimale resultaat. De coach stemt dit continu af en stelt dit waar nodig tussentijds bij in overleg met werkgever en werknemer.

Hoe vaak ontvang ik een rapportage?

Na de intake en iedere volgende coachsessie versturen wij een rapportage aan de werkgever en aan de werknemer. Voor overleg of vragen is de vaste coach uiteraard beschikbaar.

Wat is het resultaat van een traject tweede spoor?

Voor ons gaat het bij tweede spoor om het vinden van werk! Dit is waar wij samen met werknemers voor gaan. Al in de intake inventariseren wij het meest optimale resultaat. De coach stemt dit continu af en stelt dit waar nodig tussentijds bij in overleg met werkgever en werknemer.

Meer weten over onze tarieven? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Menu