Loopbaanadvies

Voor perspectief en zicht op de kansen en mogelijkheden in de loopbaan.

Is jouw werknemer op zoek naar groei of verbreding, maar weet hij of zij nog niet precies in welke richting? Overweegt jouw werknemer een carrièreswitch en is er hulp nodig bij de aanpak? Dan biedt het loopbaanadviesgesprek van ttif & werk uitkomst. Praktisch, snel en zeer efficiënt. Eén gesprek van 1 tot 1,5 uur.

Het resultaat? Inzicht in de positie en mogelijkheden van de werknemer op de arbeidsmarkt. Breng je werknemer daarom vandaag nog in beweging.

TTIF Loopbaanadvies

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Hoe ziet loopbaanadvies bij ttif & werk eruit?

Als basis voor het uitgebreide adviesgesprek met de coach, vult de werknemer vooraf drie online testen in. Dit kan gewoon vanuit huis of op het werk op een tijdstip dat voor de werknemer het beste uitkomt. De online testen zijn onder andere gericht op de persoonskenmerken, de beroepswensen en -vaardigheden en het leervermogen bij de betreffende werknemer.

De uitkomsten van de testen komen aan bod in een uitgebreid persoonlijk gesprek met de coach. Dit gesprek duurt maximaal 1,5 uur. De werknemer bespreekt de huidige werksituatie, zijn of haar ambities, competenties, kwaliteiten en mogelijkheden. Het doel van de coach is samen met de werknemer de richting te bepalen en een effectieve route uit te stippelen voor een optimale en succesvolle loopbaan.

Wat levert loopbaanadvies op voor een werknemer?

Door dit nieuwe perspectief is jouw werknemer gemotiveerd, heeft energie voor 10 en is zich bewust van zijn of haar kwaliteiten en competenties. Het resultaat is een uitgebreid adviesverslag. Hierin staat onder andere wat mogelijke vervolgstappen zijn voor een betere invulling van de huidige functie, nieuw werk bij jou als werkgever of een volgende stap in de loopbaan.

Voor wie is loopbaanadvies bedoeld?

Het loopbaanadviesgesprek is bedoeld voor werknemers die zicht willen op hun arbeidsmarktpositie en/of zich oriënteren op een volgende stap in hun loopbaan binnen of buiten de eigen organisatie.

Meer weten over onze tarieven? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Menu