Fit en vitaal

Houd werknemers fit, vitaal & inzetbaar tot aan het pensioen.

De wereld verandert in een hoog tempo. We gaan in Nederland steeds meer richting een 24-uurs economie, fysieke arbeid wordt zwaarder en de pensioengerechtigde leeftijd gaat omhoog. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor werkgevers een uitdaging is werknemers fit, vitaal en inzetbaar te houden tot aan hun pensioen. Wanneer je hier tijdig op inspeelt blijven werknemers betrokken en gemotiveerd en dat resulteert in minder verzuim. Maar hoe pak je de jaren voor het pensioen van je werknemer aan? Speciaal voor deze groep werknemers hebben wij fit en vitaal naar je pensioen ontwikkeld. De ideale voorbereiding op het pensioen én de jaren erna.

Fit en vitaal - ttif&werk

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Hoe werkt fit en vitaal naar je pensioen?

De werknemer krijgt een uitgebreide coachsessie met een coach van ttif & werk. Voorafgaand aan de coachsessie vult de werknemer drie testen in. De uitkomsten maken onderdeel uit van de coachsessie. Daarnaast komen ook de volgende onderwerpen aan bod: fysieke en mentale gezondheid, loopbaan, balans werk/privé, werkgeluk en toekomstige financiële situatie aan bod.

De werknemer formuleert samen met de coach antwoorden op vragen zoals bijvoorbeeld: hoe blijf ik duurzaam inzetbaar als je ouder word? Kan ik dit werk blijven volhouden? Wat kan ik nog meer? Zijn er privézaken die aandacht vragen en waardoor er  minder energie is op het werk? Wat heb ik nodig om fit en vitaal te blijven ook na mijn pensioen?

De uitkomsten van de coachsessie worden vastgelegd in uitgebreid verslag. De werknemer en leidinggevende kunnen vervolgens samen aan de slag met de vervolgstappen.

Wat is het is resultaat?

Na de coachsessie heeft de werknemer zicht op welke stappen hij of zij kan nemen om fit en vitaal richting het pensioen te gaan. De werknemer neemt zelf de regie over zijn of haar inzetbaarheid en de mogelijke invulling van de loopbaan. Dit zal leiden tot meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Voor wie is fit en vitaal naar je pensioen bedoeld?

Deze coachsessie is geschikt voor werknemers met een leeftijd vanaf 55+. Vanaf deze leeftijd vinden er veel veranderingen plaats en vragen andere onderwerpen om aandacht. Voor deze groep is het uitermate belangrijk om stil te staan bij een goede voorbereiding op de toekomst. Zowel fysiek als mentaal.

 

Meer weten over onze tarieven? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Menu