Toekomstscan

Een uitgebreide scan van de arbeidsmarktpositie van jouw werknemer: talenten, ambities, functies & concrete vacatures.

Met de toekomstscan geef jij jouw werknemers de kans stil te staan bij hun loopbaan, zichzelf te ontwikkelen en ook echt verder te komen. De scan geeft een werknemer inzicht in wie ze zijn, wat ze kunnen en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ook zoomen we in op de drijfveren van de werknemer. Sluiten deze aan op het huidige werk? Welke leer- of ontwikkelbehoefte heeft de werknemer? De uitkomst van de scan kan leiden tot een waardevollere invulling van de huidige functie of een volgende stap binnen of buiten de organisatie.

TTIF Toekomstscan

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Waar bestaat de toekomstscan uit?

De toekomstscan bestaat uit drie individuele sessies tussen de werknemer en de coach. In deze sessies maken zij een uitgebreide schets van de loopbaanmogelijkheden:

  • Kwaliteiten, ambities, talenten
  • Passende functies
  • Link naar concrete en passende vacatures

Wat levert de toekomstscan op?

Een gemotiveerde werknemer die zich bewust is van zijn of haar kwaliteiten, drijfveren, talenten en ambities. De werknemer heeft zicht op de huidige positie op de arbeidsmarkt en de kansen in de loopbaan. Hij of zij heeft de tools om hier écht mee aan de slag te gaan.

Voor wie is de toekomstscan interessant?

De toekomstscan is uitermate interessant voor werknemers die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt en nieuwsgierig zijn naar een volgende stap in de loopbaan, maar ook voor werknemers die vanuit verzuim een nieuwe baan zoeken.

Meer weten over onze tarieven? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.