Contactgegevens

Naam

Michel Regoor

Telefoonnummer

0648955895

E-mailadres

michel@ergoidee.nl

Specialisaties

  • Ergonomisch advies
  • Werkplekonderzoek

Wie zijn wij?

Ik ben zelfstandig ondernemer en werk als register bedrijfsfysiotherapeut. Het werk dat ik doe is preventief en naar aanleiding van fysieke klachten. Ik ben oplossingsgericht en kan daar heel creatief in zijn.

Waar kun je ons voor inzetten?

Bij vragen over ergonomische omstandigheden of fysieke belasting. Dit kan zowel op bedrijfsniveau als op individueel niveau. Het leukste zijn samenwerkingstrajecten waarbij het gehele bedrijf betrokken wordt bij een preventief traject. De fysieke belasting in een bedrijf kan zijn oorsprong hebben bij de afdeling sales of inkoop en het is heel interessant om hen mee te nemen in de gevolgen van hun keuzes.

Onze diensten en/of producten

  • Workshops
  • Ergonomisch advies
  • Werkplekonderzoek
  • Productontwikkeling
  • Coaching

Onze werkwijze

Ik heb een heel open benadering waarbij ik zoveel mogelijk ook naar het grote geheel kijk. Bij individueel onderzoek probeer ik om de cliënt tools in handen te geven waardoor ze krachtiger en meer zelfvoorzienend in hun traject staan. Vertrouwen in het herstel is een belangrijk aspect hierin. Het is altijd oppassen om niet te gaan medicaliseren. Participatieve ergonomie is een hoeksteen in mijn werk

Welke resultaten kun je van ons verwachten?

Duidelijkheid over ergonomische omstandigheden. Tools om het herstel te bevorderen of iemand aan het werk te houden. Sommige aandoeningen herstellen niet, maar dat wil niet zeggen dat iemand niet meer inzetbaar is. Bewustwording in de organisatie.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van de interventie(s)?

Dat kan variëren van een dagdeel tot enkele maanden.

Welke informatie hebben wij nodig bij aanmelding?

Informatie over de klant en de stakeholders. Contactgegevens van leidinggevende, hr en in individueel geval de cliënt. In ieder geval altijd 06 nummer, emailadres en locatie.
Menu