Tweede spoor

Nieuw en passend werk voor jouw werknemer.

Tweede spoor: een nieuwe stap in de loopbaan

Bij tweede spoor draait het voor ons om veel meer dan voldoen aan Wet verbetering poortwachter. Onze loopbaancoaches begeleiden medewerkers richting een nieuwe stap in de loopbaan! Belangrijk is dat werknemer zelf de regie houdt over zijn of haar loopbaan en ontwikkeling. Een vaste loopbaancoach ondersteunt, coacht, motiveert en stuurt.

Hoe werkt een traject tweede spoor?

Voorafgaand aan het traject stemmen wij met de werkgever het doel van het traject af. De invulling van tweede spoor is maatwerk: de input van de werkgever en de uitkomsten van de intake met de werknemer met de vaste coach vormen de basis.

Ieder tweede spoor traject kent vier fases, waarbij de duur van elke fase wordt afgestemd op de behoefte van de werknemer, de snelheid waarmee deze zich ontwikkeld en het beoogde resultaat. De werknemer en de loopbaancoach hebben gemiddeld iedere drie weken een sessie van een uur om invulling te geven aan de zoektocht naar passend en duurzaam werk.

Welke resultaat levert een traject tweede spoor op?

Voor ons gaat het bij tweede spoor om het vinden van werk! Dit is waar wij samen met werknemers voor gaan. Al in de intake inventariseren wij het meest optimale resultaat. De loopbaancoach stemt dit continu af en stelt dit waar nodig tussentijds bij in overleg met werkgever en werknemer.

Hoog plaatsings- en succespercentage

Nieuw werk: passend en duurzaam

Persoonlijke begeleiding door vaste coach

Heldere rapportages

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
* geeft vereiste velden aan.

Tweede spoor is een traject waarbij een langdurig zieke werknemers begeleid worden naar een nieuwe, passende stap in hun loopbaan. Hierbij is het belangrijk dat de werknemer zelf de regie houdt over zijn of haar ontwikkeling. Het gaat hierbij dus om veel meer dan alleen het voldoen aan de Wet verbetering poortwachter.

Het doel van het tweede spoor traject wordt voorafgaand aan het traject afgestemd met de werkgever en werknemer. De invulling van het traject is maatwerk en wordt gebaseerd op de input van de werkgever en de uitkomsten van de intake met de werknemer en de vaste coach.

Een tweede spoor traject kent vier fases, waarbij de duur van elke fase wordt afgestemd op de behoefte van de werknemer, de snelheid waarmee deze zich ontwikkelt en het beoogde resultaat. De werknemer en de loopbaancoach hebben gemiddeld iedere drie weken een sessie van een uur om invulling te geven aan de zoektocht naar passend en duurzaam werk.