Tweede spoor

Nieuw en passend werk voor jouw werknemer.

Tweede spoor: een nieuwe stap in de loopbaan

Bij tweede spoor draait het voor ons om veel meer dan voldoen aan Wet verbetering poortwachter. Onze coaches begeleiden medewerkers richting een nieuwe stap in de loopbaan! Belangrijk is dat werknemer zelf de regie houdt over zijn of haar loopbaan en ontwikkeling. Een vaste coach ondersteunt, coacht, motiveert en stuurt.

Hoe werkt een traject tweede spoor?

Voorafgaand aan het traject stemmen wij met de werkgever het doel van het traject af. De invulling van tweede spoor is maatwerk: de input van de werkgever en de uitkomsten van de intake met de werknemer met de vaste coach vormen de basis.

Ieder tweede spoor traject kent vier fases, waarbij de duur van elke fase wordt afgestemd op de behoefte van de werknemer, de snelheid waarmee deze zich ontwikkeld en het beoogde resultaat. De werknemer en de vaste coach hebben gemiddeld iedere drie weken een sessie van een uur om invulling te geven aan de zoektocht naar passend en duurzaam werk.

Welke resultaat levert een traject tweede spoor op?

Voor ons gaat het bij tweede spoor om het vinden van werk! Dit is waar wij samen met werknemers voor gaan. Al in de intake inventariseren wij het meest optimale resultaat. De coach stemt dit continu af en stelt dit waar nodig tussentijds bij in overleg met werkgever en werknemer.

Hoog plaatsings- en succespercentage

Nieuw werk: passend en duurzaam

Persoonlijke begeleiding door vaste coach

Heldere rapportages

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.


    Ik heb de algemene voorwaarden en privacyverklaring gelezen en ga akkoord

    Menu