Outplacement

Resultaatgerichte coaching bij het vinden van nieuw werk.

Outplacement: focus op nieuw perspectief en resultaat

Outplacement is bedoeld voor werknemers die op zoek zijn naar nieuwe perspectief of niet meer binnen uw organisatie passen als gevolg van bijvoorbeeld groei, veranderen of een reorganisatie. Een vaste loopbaancoach begeleidt de werknemer bij een volgende stap in zijn of haar carrière.

Hoe ziet outplacement eruit?

Outplacement bestaat uit individuele coaching, testen en jobhunting. Alles is gericht op het vinden van nieuw werk. De loopbaancoach adviseert, coacht, stuurt en ondersteunt. De werknemer maakt bij aanvang van het traject een aantal testen om vaardigheden, mogelijkheden, talenten en ambities in kaart te brengen. Met behulp van een actieplan start de zoektocht naar een nieuwe baan. Het doel is snel én duurzaam een nieuwe baan te vinden met behulp van de coach. De werknemer is in the lead en de koopbaancoach biedt de gewenste support om tot een goed resultaat te komen. De invulling van de coachsessies is daarom altijd maatwerk.

Welk resultaat levert outplacement op?

De werknemer maakt een mooie volgende stap in de loopbaan. Persoonlijk groei en inzicht in de talenten en kwaliteiten. De werknemer ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Een volgende stap in de loopbaan

Individuele coaching

Benutten van talenten en kwaliteiten

Persoonlijke groei

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
* geeft vereiste velden aan.