Loopbaanadvies

Voor werknemers die op zoek naar groei of verbreding, maar nog niet weten in welke richting.

Loopbaanadvies: praktisch, snel en zeer efficiënt

Is jouw werknemer op zoek naar groei of verbreding, maar weet hij of zij nog niet precies in welke richting? Overweegt jouw werknemer een carrière switch en is er hulp nodig bij de aanpak? Dan biedt loopbaanadvies uitkomst. 

Hoe ziet loopbaanadvies eruit?

Een loopbaanadviesgesprek duurt maximaal 1,5 uur en biedt een werknemer nieuw perspectief. Als basis voor het uitgebreide adviesgesprek met de coach, vult de werknemer vooraf drie online testen in. De online testen zijn onder andere gericht op de persoonskenmerken, de beroepswensen- en vaardigheden en het leer- en ontwikkelvermogen bij de betreffende werknemer. De uitkomsten van de testen komen aan bod in het gesprek met de coach. De werknemer bespreekt de huidige werksituatie, zijn of haar ambities, competenties, kwaliteiten en mogelijkheden. Het doel van de coach is samen met de werknemer de richting te bepalen en een effectieve route uit te stippelen voor een optimale en succesvolle loopbaan.

Wat levert loopbaanadvies op?

Perspectief en zicht op de kansen en mogelijkheden in de loopbaan. Daarnaast ontvangt jouw werknemer een uitgebreid adviesverslag. Hierin staat onder andere wat mogelijke vervolgstappen zijn voor een betere invulling van de huidige functie, nieuw werk bij jou als werkgever of een volgende stap in de loopbaan. Hierdoor is jouw werknemer (weer) gemotiveerd, zich bewust van zijn of haar kwaliteiten en competenties en de te nemen stappen.

Focus op nieuw perspectief

Zicht op arbeidsmarktpositie

Uitgebreide coachsessie

Adviesverslag met vervolgstappen

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.


    Ik heb de algemene voorwaarden en privacyverklaring gelezen en ga akkoord

    Menu