Coaching

Persoonlijke en doelgerichte coaching voor jouw werknemers met uiteenlopende thema’s. Van verminderen van de werkdruk tot balans in werk/privé en vitaliteit of lifestyle.

Coaching: persoonlijk en met échte aandacht van een vaste coach

Het doel van coaching is om jouw werknemer te begeleiden in het onderzoeken van de oorzaken van de klachten en patronen te doorbreken die deze in stand houden. Dit doet de coach door het aanreiken van tools, het verbreden van de zelfkennis, de bewustwording bevorderen van (onbewuste) keuzes en het uitdagen van overtuigingen die de werknemer heeft over zichzelf, het werk, de loopbaan of de omgeving.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Een coachtraject bestaat uit een intake en 3 sessies of een intake en 5 sessies. De coach stimuleert het leerproces en neemt de verantwoordelijkheid niet over. De werknemer bepaalt de richting en intensiteit van het traject. De coach faciliteert in het proces en doet voorstellen voor oefeningen en huiswerk naar aanleiding van de gekozen doelen.

Welk resultaat levert coaching op?

Wij gaan voor een optimaal en blijvend resultaat. Coaching brengt onder andere nieuwe inzichten, geeft verheldering, biedt handvatten, persoonlijke ontwikkeling en nieuwe kijk op de loopbaan en/of privésituatie.

Coaching thema’s

Wij bieden werkgevers én werknemers de volgende coachtrajecten aan: werkdruk, work-life balance, vitaliteit & lifestyle, on the job en fit & vitaal.

Ervaren en bevlogen coaches

Concrete aanpak

Focus op inzetbaarheid & loopbaan

Aandacht voor de privésituatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
* geeft vereiste velden aan.

Een coachtraject bestaat uit een intake en 3 of 5 sessies.

De werknemer en de werkgever bepalen de richting en intensiteit van het coachtraject. De coach faciliteert het proces en doet voorstellen voor oefeningen en huiswerk naar aanleiding van de gekozen doelen.

Coaching brengt onder andere nieuwe inzichten, verheldering, biedt handvatten, persoonlijke ontwikkeling en een nieuwe kijk op de loopbaan en/of privé situatie.