Onze bedrijfsartsen

Wij demedicaliseren en zien tegelijkertijd in de bedrijfsarts een belangrijke partner. Een expert die wij inzetten bij (dreigend) langdurig medisch verzuim en indien Wet verbetering poortwachter dit vraagt. Wij focussen ons op de daadwerkelijke oorzaak en vinden daar samen met jou de juiste oplossing voor.

Wat je van onze bedrijfsartsen mag verwachten:

  • Het zijn hoogopgeleide professionals met ruime ervaring in hun vakgebied.
  • Ze leveren maatwerk in iedere casus en dat betekent dus ook dat een verzuimende medewerker niet een vaste frequentie heeft aan bedrijfsartsconsults.
  • De bedrijfsartsen verdiepen zich in jouw organisatie zodat zij jou en jouw werknemers goed kunnen adviseren over de re-integratiemogelijkheden.

Opties consults bedrijfsartsen

ttif & arbo kent drie opties voor het bedrijfsartsconsult. De bedrijfsarts komt bij jou op locatie, het consult vindt plaats op de locatie van de bedrijfsarts en in zeer specifieke gevallen adviseren wij onze klanten om een consult aan huis in te plannen. Denk hierbij aan situaties waarbij het onmogelijk is te reizen als gevolg van medische beperkingen of als de sociale context van enorme invloed is op het verzuim.

ttif & arbo demedicaliseert. Wij leveren maatwerk en zetten in iedere casus gericht de bedrijfsarts in. Niet met een vaststaande cyclus aan bedrijfsartsenconsults dus in ieder verzuimdossier. Om dit te borgen hebben wij geen bedrijfsartsen op de loonlijst staan. Wij werken met een landelijk netwerk aan zelfstandig ondernemende bedrijfsartsen die vanuit eenzelfde visie verzuim benaderen. Met hen hebben we uiteraard afspraken over kwaliteit, doorlooptijd, resultaat en rapportages.

Partnership: sámen volledig grip op verzuim

Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie

Leidinggevenden pakken hun rol goed op

Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag

HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau

Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Naam*
Toestemming*
* geeft vereiste velden aan.
Menu